Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Beste deelnemer aan de eerste Bachcantate Zomeracademie van 31 augustus tot en met 3 juli 2023 in het dorp Vries. We zijn inmiddels bijna tweeeneënhalve maand verder en benieuwd hoe jullie op de Zomeracademie terugkijken. We stellen het op prijs als je onderstaande vragen invult.

Hoe kwam jij de Bachcantate Zomeracedmie op het spoor?

We weten niet van alle deelnemers waar ze vandaan kwamen. Achteraf wel fijn om te weten.

mijn keuze: 3 (1=waardeloos, 2=matig, 3=wel aardig, 4=goed, 5=super)

De opzet van deze zomeracademie was om van individuele oefening via het werken in secties toe te werken naar een complete cantate.

mijn keuze: 3 (1=ik kon er niks mee, 2=nodeloos ingewikkeld, 3=tja, zo kan het ook, 4=goed bedacht, 5=super)

Tijdens de Zomeracademie was er van alles te doen. Als deelnemer was er ook gelegenheid om bij andere masterclasses toe te kijken. Daarnaast waren er in de avonduren twee lezingen en een deelnemersdiner. En op zaterdag tussen de middag Bakkie Bach.

mijn keuze: 3 (1=ik miste het nodige, 2=er zat geen verband in, 3=precies goed, 4=er was keuze 5=te veel)

Tijdens de Zomeracademie maakten we in het dorp Vries gebruik van de Bonifatiuskerk, het naastgelegen Ontmoetingshuis, zalen van het tegenovergelegen Grand Café Onder de Linden en het dorpshuis De Pan. In het Ontmoetingshuis was een ruimte voor koffie en thee. Onder de Linden verzorgde de lunches.

mijn keuze: 3 (1=prut, 2=ruimte voor verbetering, 3=oke, 4=goed, 5=zeer goed)
mijn keuze: 3 (1=prut, 2=ruimte voor verbetering, 3=oke, 4=goed, 5=zeer goed)

De deelname kosten voor de Zomeracademie bedroegen standaard € 250 exclusief het deelnemersdiner. Voor studenten en medewerkenden was er een korting. De bijdragen van deelnemers werden (eenmalig) aangevuld met subsidies van verschillende fondsen.

wat betaalde jij?
mijn keuze: 3 (1=eigenlijk te hoog voor wat geboden werd, 2=stevig, 3=precies goed, 4=mag best wat meer zijn, 5=veel te laag)

Maar liefst 13 verschillende docenten verleenden medewerking aan de Zomeracademie. De meeste deelnemers werkten met meer van hen. Kruis even aan met wie jij hebt gewerkt.

namen van de docenten
mijn keuze: 3 (1=slecht, 2=matig, 3=wel oke, 4=goed, 5=uitstekend)
Als er een herhaling komt van de Zomeracademie, overweeg je dan weer mee te doen?